Unit 5 Software Engineering MCQ Questions for AKTU Exams

Software Engineering MCQ UNIT -5 Software engineering is a detailed study of engineering to the design, development and maintenance of software. Software engineering was introduced to address the issues of low-quality software projects. Problems arise when a software generally exceeds timelines, budgets, and reduced levels of quality. Software engineering subject for the AKTU exams, then These are the Important Software engineering MCQ questions. so must go through these questions.

<img width=

Unit 5: Software engineering mcq questions with answers

  1. Software Maintenance includes
    a. Error corrections
    b. Enhancements of capabilities
    c. Deletion of obsolete capabilities
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (d)
  2. Maintenance is classified into how many categories?
    a. Two
    b. Three
    c. Four
    d. five
    Answer: Option (c)
  3. The modification of the software to match changes in the ever-changing environment, falls under which category of software maintenance?
    a. Corrective
    a. Adaptive
    b. Perfective
    c. Preventive
    Answer: Option (b)
  4. What type of software testing is generally used in Software Maintenance?
    a. Regression Testing
    b. System Testing
    c. Integration Testing
    d. Unit Testing
    Answer: Option (a)
  5. Which selective retest technique selects every test case that causes a modified program to produce
    a different output than its original version?
    a. Coverage
    b. Minimization
    c. Safe
    d. Maximization
    Answer: Option (c)
  6. _ measures the ability of a regression test selection technique to handle realistic applications.
    a. Efficiency
    b. Precision
    c. Generality
    d. Inclusiveness
    Answer: Option (c)
  7. Which regression test selection technique exposes faults caused by modifications?
    a. Efficiency
    b. Precision
    c. Generality
    d. Inclusiveness
    Answer: Option (d)
  8. Which of the following is true about Corrective Maintenance?
    a. It includes modifications and updations done in order to correct or fix problems, which are either discovered by user or concluded by user error reports.
    b. It includes modifications and updations applied to keep the software product up-to date and tuned to the ever-changing world of technology and business environment.
    c. It includes modifications and updates done in order to keep the software usable over long period of time.
    d. It includes modifications and updations to prevent future problems of the software.
    Answer: Option (a)

9.Which of the following is not a type of maintenance?
a. Adaptive Maintenance
b. Preventive Maintenance
c. Perfective Maintenance
d. Performative Maintenance
Answer: Option (d)

10.Which process is used to achieve system specification by thoroughly analyzing, understanding the existing system?
a. Program Restructuring
b. Reverse Engineering
c. Forward Engineering
d. None of the above
Answer: Option (b)

11.What type of software testing is generally used in Software Maintenance?
a. System Testing
b. Black-box testing
c. White-box testing
d. Regression Testing
Answer: Option (d)

Software Engineering MCQ questions

  1. What are legacy systems?
    a. new systems
    b. old systems
    c. under-developed systems
    d. None of the above
    Answer: Option (b)
  2. The continued evolution of legacy systems applies which techniques to ensure?
    a. Reverse Engineering and Reengineering
    b. Reverse Engineering
    c. Reengineering
    d. Forward engineering
    Answer: Option (c)
  3. The Maintenance of software includes.
    a. Error corrections Different activity of a
    project management
    b. Enhancements of capabilities
    c. Deletion of obsolete capabilities
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (d)
  4. Different activity of a project management is
    a. Project planning
    b. project control
    c. project monitoring
    d. All the above
    Answer: Option (d)
  5. Which of the following activity is undertaken immediately after feasibility study and before the requirement analysis and specification phase?
    a. Project planning
    b. project control
    c. project monitoring
    d. Project scheduling
    Answer: Option (a)
  6. This activity is undertaken once the
    development activities start?
    a. Project planning
    b. project monitoring & control
    c. project cost estimation
    d. Project size estimation
    Answer: Option (b)
  7. Which of the following activity is not the part
    of project planning?
    a. Risk Management
    b. Project control
    c. Project monitoring
    d. Project scheduling
    Answer: Option (c)
  8. In the project planning, which of the following is considered as the most basic parameter based on which all other estimates are made?
    a. project cost
    b. project size
    c. project effort
    d. project duration
    Answer: Option (b)
  9. During project estimation, project manager estimates following
    a. ALL
    b. Project size
    c. Project effort
    d. project duration.
    Answer: Option (a)
  10. Which of the following is not project management goal?
    a. Keeping overall costs within budget
    b. Delivering the software to the customer at the agreed time
    c. Maintaining a happy and well-functioning development tea
    d. Avoiding customer complaints
    Answer: Option (d)
  11. Which of the following is not considered as a risk in project management?
    a. Specification delays
    b. Product competition
    c. Testing
    d. Staff turnover
    Answer: Option (c)
  12. The process each manager follows during the life of a project is known as
    a. Project Management
    b. Manager life cycle
    c. Project Management Life Cycle
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (c)
  13. A 66.6% risk is considered as
    a. very low
    b. low
    c. moderate
    d. high
    Answer: Option (d)
  14. Which of the following is/are main parameters that you should use when computing the costs of a software development project?
    a. travel and training costs
    b. hardware and software costs
    c. effort costs (the costs of paying software engineers and managers)
    d. all of the mentioned
    Answer: Option (d)

26.Quality planning is the process of developing a quality plan for
a. team
b. project
c. customers
d. project manager
Answer: Option (b)

  1. Which of the following is incorrect activity for the configuration management of a software system?
    a. Internship management
    b. Change management
    c. Version management
    d. System management
    Answer: Option (a)

28.A software project that meets all the given objectives is a success of _.
a. Project fundamental purpose
b. Project quality
c. Project requirement
d. Project management myth
Answer: Option (d)

29___________ is not an effective software project management focus.
a. People
b. Product
c. Process
d. popularity.
Answer: Option (d)

30._ is not a project manager’s activity.
a. project design
b. project management
c. project planning
d. project control
Answer: Option (a)

  1. Which of the following software maintenance
    process models is used when major changes are to
    be made in a software?
    a. Primary model
    b. Secondary model
    c. Tertiary model
    d. Any of the above
    Answer: Option (a)
  2. Which of the following statements is true?
    i. Reverse software engineering cycle is done when the client’s need, old code, etc. are not available.
    ii. Reverse software engineering cycle is done when the client’s need, old code, etc. are available.

Options:
a. Only i is true
b. Only ii is true
c. Both i and ii are true
d. None of them is true.
Answer: Option (a)

  1. The Software Configuration Management (SCM) is called the umbrella activity.
    a. False
    b. True
    Answer: Option (a)
  2. The main aim of Software Configuration Management (SCM) is _
    a. Identify change
    b. Control change
    c. To ensure that the change is being properly implemented
    d. All of these
    Answer: Option (d)
  3. Select the process that will ensure different versions of the system and components of the system are recorded and maintained?
    a. Workspace
    b. code control
    c. Configuration Control
    d. Versions
    Answer: Option (c)
  4. Select the Software Configuration Management concept that aids to control change?
    a. Procedure
    b. Baseline
    c. Audit
    d. None of the above
    Answer: Option (b)
  5. The output of the Software Process is _
    a. Computer programs
    b. The Documents which describe the computer programs.
    c. Data (within the program or external to program).
    d. All of these
    Answer: Option (d)
  6. The Software Configuration items are __
    a. Software Requirements
    b. Design Specification
    c. Source Code
    d. All of these
    Answer: Option (d)
  7. The task that is not a part of Software Configuration Management (SCM) is __
    a. Change control
    b. Version control
    c. Configuration status reporting
    d. None of the above
    e. None of these
    Answer: Option (d)
  8. Which of the following combines procedures and tools to manage different versions of configuration objects that are created during the software process?
    a. Configuration status reporting.
    b. Version control
    c. Change control
    d. None of the above
    Answer: Option (b)
  9. As the reliability increases, what happens to the failure intensity?
    a. Increases
    b. Decreases
    c. No effect
    d. None of the above
    e. None of these
    Answer: Option (b)
  10. The process each manager follows during the life of a project is known as _?
    a. Project Management
    b. Manager life cycle
    c. Project Management Life Cycle
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (c)
  11. What stores all changes and info related to the project from development through maintenance in CASE tools?
    a. Database
    b. Repository
    c. Register
    d. Files
    Answer: Option (b)
  12. _____is the associated with the Product Risk.
    a. Test object
    b. non-availability of the test environment
    c. Negative consequences
    d. Control of test item
    e. None of these
    Answer: Option (a)
  13. one of the following factors affect the probable
    consequences?
    a. Risk timing
    b. Contingency planning
    c. Risk avoidance
    d. Risk monitoring
    e. None of these
    Answer: Option (a)

46.______is the Risk management most important jobs.
a. Project manager
b. Production team
c. Investor
d. Client
Answer: Option (a)

  1. one of the following is Risk management responsibility?
    a. Project team
    b. Investor
    c. Developer
    d. Customer
    Answer: Option (a)
  2. one of the following ways to deal with a Risk?
    a. Transfer
    b. Ignore
    c. Mitigate
    d. All of these
    Answer: Option (d)
  3. _____model is used to Project risk factor.
    a. Prototyping model
    b. Waterfall model
    c. Spiral model
    d. None of these
    Answer: Option (c)
  4. ______strategies means that the impact of the risk will be reduced.
    a. Contingency plans
    b. Avoidance strategies
    c. Minimization strategies
    d. All of these
    Answer: Option (c)
  5. RE indicates_____.
    a. Risk exposure
    b. Related expense
    c. Risk expense
    d. Risk evaluation
    Answer: Option (a)
  6. one of the following is Risk?
    a. The negative consequence that must occur
    b. The negative consequence that will occur
    c. The negative consequence that could occur
    d. The negative consequence that shall occur
    e. None of these
    Answer: Option (c)
  7. _ Risk is the really want Building an excellent product or system.
    a. Business
    b. Schedule
    c. Technical
    d. Performance
    Answer: Option (a)
  8. Legacy systems are __ .
    a. new systems
    b. old systems
    c. under-developed systems
    d. none of the mentioned
    Answer: Option (b)
  9. __ is applied to ensure the continued evolution of legacy systems.
    a. Forward engineering
    b. Reverse Engineering
    c. Reengineering
    d. Reverse Engineering and Reengineering
    Answer: Option (d)
  10. Software Maintenance includes
    a. Deletion of obsolete capabilities
    b. Enhancements of capabilities
    c. Error corrections
    d. All of the given options
    Answer: Option (d)
  11. Program modularization and Source code translation are the activities of __
    a. Reengineering
    b. Forward engineering
    c. Reverse Engineering
    d. Reverse Engineering and Reengineering
    Answer: Option (a)
  12. Reverse engineering is the last activity in a reengineering project.
    a. TRUE
    b. FALSE
    Answer: Option (b)
  13. __ activity transformes a model into source code.
    a. Forward engineering
    b. Reverse engineering
    c. Re-engineering
    d. Reconstructing
    Answer: Option (a)
  14. Software evolution does not comprises:
    a. Development activities
    b. Negotiating with client
    c. Maintenance activities
    d. Re-engineering activities
    Answer: Option (b)
  15. Processes for evolving a software product depend on:
    a. Type of software to be maintained
    b. Development processes used
    c. Skills and experience of the people involved
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (d)
  16. Which of the following is not a type of software maintenance?
    a. Corrective Maintenance
    b. Adaptive Maintenance
    c. Predictive Maintenance
    d. Preventive Maintenance
    Answer:Option (c)
  17. Which type of software maintenance deals with the repair of defects found in day-to-day system functions?
    a. Corrective Maintenance
    b. Adaptive Maintenance
    c. Perfective Maintenance
    d. Preventive Maintenance
    Answer: Option (a)
  18. Which type of software maintenance includes modifications applied to keep the software product up-to-date?
    a. Corrective Maintenance
    b. Adaptive Maintenance
    c. Perfective Maintenance
    d. Preventive Maintenance
    Answer: Option (b)
  19. Which type of software maintenance includes modifications done in order to keep the software usable over a long period of time, e.g. new features, new user requirements for refining the software, and improve its reliability and performance?
    a. Corrective Maintenance
    b. Adaptive Maintenance
    c. Perfective Maintenance
    d. Preventive Maintenance
    Answer: Option (c)
  20. Which type of software maintenance includes modifications to prevent future problems of software?
    a. Corrective Maintenance
    b. Adaptive Maintenance
    c. Perfective Maintenance
    d. Preventive Maintenance
    Answer: Option (d)
  21. __ can extract design information from source code.
    a. Forward engineering
    b. Reverse Engineering
    c. Reengineering
    d. Reverse Engineering and Reengineering
    Answer: Option (b)
  22. What is the full form of SCM with reference to Software Engineering?
    a. Supply Chain Management
    b. Service Control Manager
    c. Software Configuration Management
    d. System Control Module
    Answer: Option (c)
  23. Which is a software configuration management concept that helps us to control change without seriously impeding justifiable change?
    a. Data model
    b. Source code
    c. Baselines
    d. None of the given options
    Answer: Option (c)
  24. Software Configuration Management can be administered in several ways. These include
    a. A separate configuration management team for each project
    b. A single software configuration management team for the whole organization
    c. Software Configuration Management distributed among the project members
    d. All of the given options
    Answer: Option (b)
  25. __ combines procedures and tools to manage different versions of configuration objects that are created during the software process.
    a. Change control
    b. Version control
    c. SCIs
    d. None of the mentioned
    Answer: Option (b)
  26. __ complements the formal technical review by assessing a configuration object for characteristics that are generally not
    considered during the review.
    a. Software configuration audit
    b. Software configuration management
    c. Baseline
    d. None of the mentioned
    Answer: Option (a)
  27. __ is the process of assembling program components, data, and libraries, and then compiling and linking these to create an executable system.
    a. System building
    b. Release management
    c. Change management
    d. Version management
    Answer: Option (a)
  28. __ is not a Software Configuration Management Activity.
    a. Configuration item identification
    b. Risk management
    c. Release management
    d. Branch management
    Answer: Option (b)
  29. The definition and use of configuration management standards is essential for quality certification in
    a. ISO 9000
    b. CMM
    c. CMMI
    d. All of the mentioned
    Answer: Option (d)
  30. _ involves preparing software for
    external release and keeping track of the
    system versions that have been released for
    customer use.
    a. System building
    b. Release management
    c. Change management
    d. Version management
    Answer: Option (b)
  31. __ process ensures that versions of systems and components are recorded and maintained.
    a. Codeline
    b. Configuration control
    c. Version
    d. Workspace
    Answer: Option (b)
  32. Which of the following process is concerned with analyzing the costs and benefits of proposed changes?
    a. Version management
    b. System building
    c. Change management
    d. Release management
    Answer: Option (c)
  33. Which of the following is not a Version
    management feature?
    a. Build script generation
    b. Version and release identification
    c. Change history recording
    d. Project support
    Answer: Option
  34. Which method recommends that very frequent system builds should be carried out with automated testing to discover software problems?
    a. Agile method
    b. Parallel compilation method
    c. Large systems method
    d. All of the given options
    Answer: Option (a)
  35. _ is a collection of component versions that make up a system.
    a. Version
    b. Codeline
    c. Baseline
    d. None of the mentioned
    Answer: Option (c)
  36. Which of the following is a configuration item?
    a. Log information
    b. Source code
    c. Design & Test specification
    d. All of the given options
    Answer: Option (d)
  37. A sequence of baselines representing different versions of a system is known as __.
    a. System building
    b. Mainline
    c. Software Configuration Item(SCI)
    d. None of the mentioned
    Answer: Option (b)
  38. The statement “The creation of a new codeline from a version in an existing codeline” define the term __.
    a. Branching
    b. Merging
    c. Codeline
    d. Mainline
    Answer: Option (a)
  39. Effective software project management focuses on
    a. people, performance, payoff, product
    b. people, product, performance, process
    c. people, product, process, project
    d. people, process, payoff, product
    Answer: Option (c)
  40. Organizations that achieve high levels of maturity in people management have a higher likelihood of implementing effective software
    engineering processes
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)
  41. The first step in project planning is to
    a. determine the budget.
    b. select a team organizational model.
    c. determine the project constraints
    d. establish the objectives and scope
    Answer: Option (d)
  42. Process framework activities are populated with
    a. milestones
    b. work products
    c. QA points
    d. all of the above
    Answer: Option (d)
  43. Project management is less important for modern software development since most projects are successful and completed on time
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  44. Which of the following is not considered a stakeholder in the software process?
    a. customers
    b. end-users
    c. project managers
    d. sales people
    Answer: Option (d)
  45. The best person to hire as a project team leader is the most competent software engineering practitioner available
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  46. The best project team organizational model to use when tackling extremely complex problems is the
    a. closed paradigm
    b. open paradigm
    c. random paradigm
    d. synchronous paradigm
    Answer: Option (b)
  47. One of the best ways to avoid frustration during the software development process is to
    a. give team members more control over process and technical decisions
    b. give team members less control over process and technical decisions.
    c. hide bad news from the project team members until things improve.
    d. reward programmers based on their productivity.
    Answer: Option (b)
  48. Small agile teams have no place in modern software development.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  49. Which of these software characteristics is not a factor contributing to project coordination difficulties?
    a. interoperability
    b. performance
    c. scale
    d. uncertainty
    Answer: Option (b)
  50. Which of these software characteristics are used to determine the scope of a software project?
    a. context, lines of code, function
    b. context, function, communication requirements
    c. information objectives, function, performance
    d. communications requirements, performance, information objectives
    Answer: Option (c)
  51. The major areas of problem decomposition during the project scoping activity are the
    a. customer workflow
    b. functionality to be delivered
    c. process used to deliver functionality
    d. software process model
    e. b and c
    Answer: Option (c)
  52. Product and process decomposition occurs simultaneously as the project plan evolves.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)
  53. When can selected common process framework activities be omitted during process decomposition?
    a. when the project is extremely small in size
    b. any time the software is mission critical
    c. rapid prototyping does not require their use
    d. never the activities are invariant
    Answer: Option (d)
  54. How does a software project manager need to act to minimize the risk of software failure?
    a. double the project team size
    b. request a large budget
    c. start on the right foot
    d. track progress
    e. c and d
    Answer: Option (e)

101.The W5HH principle contains which of the following questions?
a. Why is the system being developed?
b. What will be done by whom?
c. Where are they organizationally located?
d. How much of each resource is required?
e. a, c d
Answer: Option (e)

  1. Which of these are critical practices for performance-based project management?
    a. assessing product usability
    b. defect tracking against quality targets
    c. empirical cost estimation
    d. formal risk management
    e. b, c, d
    Answer: Option (e)
  2. A risk referent level is a risk component value (performance, cost, support, schedule) or combination of values that cause a project to
    be terminated.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)
  3. An effective risk management plan will need to address which of the following issues?
    a. risk avoidance
    b. risk monitoring
    c. contingency planning
    d. all of the above
    Answer: Option (d)

105.Proactive risk management is sometimes described as fire fighting
a. True
b. False
Answer: Option (b)

  1. Software risk always involves two characteristics
    a. fire fighting and crisis management
    b. known and unknown risks
    c. uncertainty and loss
    d. staffing and budget
    Answer: Option (c)
  2. Three categories of risks are
    a. business risks, personnel risks, budget risks
    b. project risks, technical risks, business risks
    c. planning risks, technical risks, personnel risks
    d. management risks, technical risks, design risks
    Answer: Option (b)
  3. Generic risks require far more attention than product-specific risks.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  4. A risk item checklist would contain known and predictable risks from which of these categories?
    a. product size
    b. development environment
    c. staff size
    d. process definition
    e. all of the above
    Answer: Option (e)
  5. Questions that should be asked to assess the overall project risks include:
    a. Have top managers formally committed to support the project?
    b. Are end-users committed to the project and proposed system being built?
    c. Are requirements fully understood by the development team and customers?
    d. Does the proposed budget have time allocated for marketing?
    e. a, b, c
    Answer: Option (e)

111.Software risk impact assessment should focus on consequences affecting
a. planning, resources, cost, schedule
b. marketability, cost, personnel
c. business, technology, process
d. performance, support, cost, schedule
Answer: Option (d)

112.Risk projection attempts to rate each risk in two ways
a. likelihood and cost
b. likelihood and impact
c. likelihood and consequences
d. likelihood and exposure
Answer: Option (c)

  1. Risk tables are sorted by
    a. probability and cost
    b. probability and impact
    c. probability and consequences
    d. probability and exposure
    Answer: Option (b)
  2. Individual team members can make their own estimate for a risk probability and then develop a consensus value.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)
  3. Which factors affect the probable consequences likely if a risk does occur?
    a. risk cost
    b. risk timing
    c. risk scope
    d. risk resources
    e. b and c
    Answer: Option (e)
  4. The reason for refining risks is to break them
    into smaller units having different
    consequences.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  5. Effective risk management plan needs to address which of these issues?
    a. risk avoidance
    b. risk monitoring
    c. contingency planning
    d. all of the above
    Answer: Option (d)
  6. Risk monitoring involves watching the risk indicators defined for the project and not determining the effectiveness of the risk mitigation steps themselves.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)

119.Hazard analysis focuses on the identification and assessment of potential hazards that can cause
a. project termination
b. schedule slippage
c. cost overruns
d. an entire system to fail
Answer: Option (d)

120.Risk information sheets (RIS) are never an acceptable substitute for a full risk mitigation, monitoring, and management (RMMM) plan.
a. True
b. False
Answer: Option (b)

121.A new __ is defined when major changes have been made to one or more configuration objects.
a. entity
b. item
c. variant
d. version
Answer: Option (d)

122.WebApp configuration objects can be managed in much the same way as conventional software configuration objects except for:
a. content items
b. functional items
c. graphic items
d. user items
Answer: Option (a)

123.SCI standards take a formal view and do not address guidelines for applying change management in agile environments.
a. True
b. False
Answer: Option (b)

124.How much effort is typically expended by a software organization on software maintenance?
a. 20 percent
b. 40 percent
c. 60 percent
d. 80 percent
Answer: Option (c)

  1. Software supportability is not concerned with either the provision of hardware or infrastructure.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  2. Business process reengineering is often accompanied by software reengineering.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)

127.Which of the following is not an example of a business process?
a. designing a new product
b. hiring an employee
c. purchasing services
d. testing software
Answer: Option (d)

128.Business process reengineering does not have a start or end, it is an evolutionary process.
a. True
b. False
Answer: Option (a)

129.Which of the following activities is not part of the software reengineering process model?
a. forward engineering
b. inventory analysis
c. prototyping
d. reverse engineering
Answer: Option (c)

130.Software reengineering process model includes restructuring activities for which of the following work items?
a. code
b. documentation
c. data
d. all of the above
Answer: Option (d)

131.Which of the following is not an issue to consider when reverse engineering?
a. abstraction level
b. completeness
c. connectivity
d. directionality
Answer: Option (c)

  1. Reverse engineering of data focuses on
    a. database structures
    b. internal data structures
    c. both a and b
    d. none of the above
    Answer: Option (c)

133.The first reverse engineering activity involves seeking to understand
a. data
b. processing
c. user interfaces
d. none of the above
Answer: Option (b)

134.Reverse engineering should proceed the reengineering of any user interface.
a. True
b. False
Answer: Option (a)

135.Which of these benefits can be achieved when software is restructured?
a. higher quality programs
b. reduced maintenance effort
c. software easier to test
d. all of the above
Answer: Option (d)

136.Code restructuring is a good example of software reengineering
a. True
b. False
Answer: Option (b)

137.Which of these is not an example of data restructuring?
a. data analysis
b. data-name rationalization
c. data record standardization
d. none of the above
Answer: Option (a)

  1. Forward engineering is not necessary if an existing software product is producing the correct output.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)
  2. Reengineering client/server systems begins with a thorough analysis of the business environment that encompasses the existing computing system
    a. True
    b. False
    Answer: Option (a)
  3. The only time reengineering enters into work with a legacy system is when it components will be implemented as objects.
    a. True
    b. False
    Answer: Option (b)

141.The cost benefits derived from reengineering are realized largely due to decreased maintenance and support costs for the new software product.
a. True
b. False
Answer: Option (a


software engineering mcq,software engineering aktu,software engineering,software engineering mcq questions,software engineering mcq question and answer,software engineering mcqs,mcqs of software engineering,software engineering mcqs with answers,aktu,what is software engineering,lt grade software engineering,mcq for software engineering,cs8494 software engineering mcq,software engineering mcq for exam,software engineering mcq and answers

Software engineering MCQ UNIT 1

Software engineering MCQ UNIT 2

Software engineering MCQ UNIT 3

Software engineering MCQ UNIT 4

READ MORE

If you found this post useful, don’t forget to share this with your friends, and if you have any query feel free to comment it in the comment section.

Thank you 🙂 Keep Learning !

DeepCrazyWorld

Hey, I'm Deepika a professional blogger, web designer, Android developer and software engineer. I like to gain every type of knowledge that's why i have done many courses in different fields like engineering and technology. I love thrills and travelling to new places and hills.
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments